Vårhuden

April 6, 2018

Du er vel i gang med å rydde vekk vinter klærne og klargjører garderoben til klær som er mer egnet for varme og solfylte dager. Tunge klær byttes ut mot tynnere plagg og solbrillene legges frem. Samtidig som vinterklærne ryddes vekk, bør man også "legge"  fra seg vinterhuden. Disse veldig kalde månedene har satt sitt preg på huden hos mange av oss. Huden føles tørr , gusten og i behov for reparasjon etter all den kalde vinden, minus- gradene og mengder med snø. Mange lengter etter å sitte ut i solen for å fremme mer glød og farge i huden, dermed er det viktig å være smart med hvilke produkter man velger nå. Huden vår har ulike behov etter hvilket årsstid man er i. 

For å bli kvitt den gustne huden, invester i en god skrubb. Da får du vekk døde hudceller, huden får økt blodsirkulasjon, glattere overflate, og  blir mer klar til å ta imot andre gode ingredienser som du skal smøre på. 

Huden vår klarer å holde på mer fuktighet under varmere dager. Bytt ut den tykke fuktighetskremen mot en lettere krem, helst serum med antioksidanter og beskyttende ingredienser. Ikke minst, solkremen er en must! 🌼🌞

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

JULEBORD SESONGEN

December 11, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

April 6, 2018

January 24, 2018

December 11, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square