Vinterkampanje

January 24, 2018

 

 

Brrrr....

Januar og februar er de kaldeste månedene og den gode skiføren bringer folk ut til marka og opp i fjellene. Den kalde vinden og snøen i ansiktet bryter hudbarrieren, tørker ut huden og gjør den irritabel. Beskytt huden med en krem som fukter, men som også heler og beskytter. Vi kjører nå vinterkampanje på 2 av våre favoritt produkter. Vi lar prisene synke litt sammen med luft temperaturen.

Du  får super komboen med ZO Ommerse Daily Renewal Cremè + ZO Growth factor Serum til 2450.- Du sparer 440kr. Da får du en mykgjørende dagkrem og en anti-age nattserum. Det gir en god start på året.

 

 

Dersom huden er sår og trenger ett SOS produkt, vil jeg anbefale Revitatrol. Denne kremen legger seg som en ekstra hudbarriere og ruster huden til å beskytte seg mot ytre påvirkninger, samtidig som den setter i gang prosesser som reparerer skader på huden. Den er også godt egnet etter prosedyrer som kjemiske peelinger, forskjellige laserbehandlinger og microneedling

 

 

 

 

20 % MLXLS

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

JULEBORD SESONGEN

December 11, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

April 6, 2018

January 24, 2018

December 11, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square