Vitamin C. Fordeler for huden

December 3, 2017

 

Vitamin C (Ascorbin syre) er en superhelt blant antioksidanter som beskytter hudens DNA mot frie radikaler. Med en viktig rolle i kollagensyntese, utgør Vitamin - C en viktig molekyl for forebygging av aldringstegn. Kollagen er en gruppe proteiner som holder huden fast og elastisk. Enkelte studier har også vist at Vitamin C kan forebygge UV-skader i huden blant annet pigmenteringer, og er derfor en viktig ingrediens i det daglige hudpleieregimet

 

 

 

Produkt tips!

 

 

 

ZO® SKIN HEALTH

 

Ossential® C-Bright Serum 10% Vitamin C, gir en kraftig dose av stabilisert C-vitamin som forsvarer huden mot å danne nye pigmenteringer opp til 80 %. Den eksfolierer hudens overflate for jevnere og lysere hudtone 

 

 

References
 
https://zoskinhealth.com/product/ossential-c-bright-serum-10-vitamin-c
 

Rhie G, Shin MH, Seo JY, et al. Aging- and photoaging-dependent changes of enzymic and nonenzymic antioxidants in the epidermis and dermis of human skin in vivo. J Invest Dermatol 2001;117:1212-1217.  (PubMed)

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

JULEBORD SESONGEN

December 11, 2017

1/1
Please reload

Siste innlegg

April 6, 2018

January 24, 2018

December 11, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square